Vis van de maand

We verwennen je graag met een zee van lekkers. Elke maand zetten we daarom één van onze vissen in de kijker. Vakkundig geselecteerd op smaak en vangst zodat je elke maand het beste van vis proeft. Genieten maar van deze V.I.S. Ofwel; Very Important Selection!

Januari - Gamba

De gamba is er in veel verschillende formaten. Ze zijn zowel rauw, gekookt, gepeld en ongepeld te koop. Ook al zin in een gamba?

Februari - Kabeljauw/Skrei

Lekker vers uit de Lofoten, de Skrei!. Beter kan je het niet wensen. Laat je verleiden door deze heerlijke vis.

Maart - Makreel

Omdat-ie van zichzelf zoveel smaak heeft,  heeft makreel verder niet zoveel nodig. Gerookt doet-ie het goed op een broodje, in een sandwich of salade. Super lekker én gezond!

April - Forel

Zin in een vette vis? Dan is de forel een uitstekende keuze. Hij wordt doorgaans in zijn geheel bereid. De graat geeft smaak af aan het visvlees, waardoor de forel een vollere smaak heeft. Al trek gekregen?

Mei - Zeeduidvel

Zeeduivel is de ideale vis voor wie niet van vis houdt. Stevig blank vlees, met een zachte, zoete smaak die meer aan kreeft doet denken dan aan vis. Ideaal dus!

Juni - Haring

Haring eten doen we allemaal op een eigen, favoriete manier. Voor je gevoel smaakt de haring ieder jaar weer lekkerder. Staat de startdatum van de Hollandse Nieuwe in jouw agenda?

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief met verrassende recepten, inspiratie en tips over vis

volg ons